Contact

VERKOOP
Heeft u interesse om uw bedrijf te vestigen op het terrein van bedrijvenpark Oostflakkee? Neem dan contact op met Joost Meerman via joost@meerman-advies.nl

COMMUNICATIE & PR
Bent u ondernemer op het bedrijvenpark en heeft u toevoegingen voor de website? Stuur dan een mail naar info@bedrijvenparkoostflakkee.nl
Voor persvragen kunt u zowel telefonisch als per e-mail terecht bij Monique Haarman via m.haarman@bedrijvenparkoostflakkee.nl.

OVERIGE VRAGEN
Bent u inwoner van Goeree Overflakkee of omwonende van het bedrijvenpark en heeft u vragen over de ontwikkelingen van het bedrijvenpark of over de vestiging van een bedrijf op het bedrijvenpark? Neem dan contact op met Monique Haarman via m.haarman@bedrijvenparkoostflakkee.nl  of 06-43808140.

CONTACT

VERKOOP
Joost Meerman
06-83910065

COMMUNICATIE & PR
Monique Haarman
06-43808140

ALGEMEEN
070-3750900           

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het bedrijvenpark Oostflakkee?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

INITIATIEFNEMERS

BedrijvenPark Oostflakkee is een initiatief van de gemeente Goeree-Overflakkee (voorheen Oostflakkee), die tegenwoordig deel uitmaakt van de fusiegemeente Goeree-Overflakkee, en BNG Gebiedsontwikkeling. Zij zijn beide aandeelhouders van Ontwikkelingsmaatschappij C.V. BedrijvenPark Oostflakkee.